Aimo tuli eilen aika pian senjälkeen, kun valitin odotusta. Hän on siis minun veljeni. Soitin hänelle Riston tulosta ja kutsuin hänet myös kylään. Risto tulee Helsingistä asti ja viime vierailusta on vuoden verran aikaa. Risto on meidän serkkumme.

Eilen illalla menimme sitten porukalla Marketan luokse ja oli ensimmäinen kerta tänä kesänä, kun joimme pihalla kahvit.

Aimo ei jäänyt meille yöksi vaan lähti sitten illalla myöhään vielä kotiin.

Aamulla kävimme ensimmäiseksi Riston kanssa tk:ssa diabeteshoitajan luona, kun hän oli unohtanut insuliinipiikin kotiin. Lääke ja kaikki muut oli mukana ainoastaan piikki ei ollut. Se reissu onnistui ihan mukavasti. Samalla kävimme myös torilla. Jonkun ajan päästä lähdimme Monnaan eli hautausmaalla käymään. Sieltä menimme Merimuseoon. Se on miestä kiinnostava juttu. Marketalla oli nyt viimeinen kesälomapäivä, joten menimme sieltä hänen luokseen syömään. Ja taas pihalla. Istuimme siellä koko iltapäivän ja juttelimme ja joimme taas kahvitkin pihalla. Pari tuntia sitten Risto lähti kotiin päin. 

Oli pari mukavaa päivää. Markettaa joskus vähän naurattaa, kun puhelen pojista, kun Risto on 81-vuotta ja Aimokin täytti toukokuussa 80 vuotta. Mutta pojat on poikia olkoon ikä sitten mikä tahansa, eikö niin?