Yskäni äityi viime yönä vielä paljon pahemmaksi ja kuumekin nousi. Yskin koko yön ja vielä tämän päivänkin niin, että vatsani on ihan kipeä.

Olin kovin kipeä mennessäni päivystykseen, mutta siellä joutui odottamaan tosi kauan. Viivyin siellä neljä tuntia. Kotiin päästyäni olin vielä kipeämpi kuin mennessäni. Toivottavasti lääkekuuri auttaa. Nukuin aika kauan, kun pääsin kotiin.

Päivystyksessä oli jonottamasa myös vanha tuttavani Aino K. Hänellä oli tullut ruusu jalkaan ja oli siellä sentakia. Pari tuntia odottelimme yhdessä ennekuin hän lähti kotiin. Emme ole nähneet pitkään aikaan, kun hän ei ole enää liikkeellä muuta kuin toisten kyydissä. Meillä olikin  sitten paljon kuulumisia kerrottavana toisillemme, hän on niin kova juttelemaan.

Meillä oli tiistaina vesi katkaistuna ja sen seurauksena minun pesuhuoneeni patteri meni kylmäksi. Soitin siitä eilen Talonmies-Petrille ja sovimme, että hän käy tänään laittamassa sen kuntoon ja tulee yleisavaimella, jos en ole kotona. Huomasin eilen vähän soittoni jälkeen, että vessan pytty vuotaa. Kirjoitin siitä hänelle lapun pesuhuoneen patterin eteen, koska lähdin aamulla lääkäriin. Hän oli sitten kirjoittanut minulle, että pytty pitää vaihtaa, soittele. Soitin sitten hänelle ja siellä vesisäiliössä on murtuma. Hän oli jättänyt siihen avaimen, jolla voin laittaa kiinni ja tarvittaessa avata vedentulon, koska jos säiliö poksahtaa halki niin tulee vesivahinko. Hän lupasi tällä viikolla vielä asian kuntoon. Taloyhtiö maksaa peruspytyn, mutta minä voin ostaa korkeamman pytyn maksamalla itse erotuksen. Otan sen korkeamman, koska välillä on selkäni kipeä ja molempien leikkasten jälkeenkin olisi saanut olla korkeampi pytty.