Nukuimme Ollin kanssa oikein hyvin yön ja aamupalan jälkeen lähdimme ulos. Olli otti kesän hommaksi, että hän käy kaikissa Rauman leikkipuistoissa. he ottivat netistä listan, jossa ovat kaikki osoitteineen. Siinä oli muistaakseni 47 tai 48 puistoa. Muutaman he olivat kiertäneet Hennin mopolla ja muutaman lähellä olevan Olli pyörällä ja Marketta Inkan ja Liisan kanssa lenkillä. Näistä joku oli poistettu.

Me olimme niin reippaita, että otimme Vanhan Rauman puistot. Niitä oli 5 kpl. Lähdimme pyörillä. Ensimmäinen oli lopetettu. Toinen oli vielä ja siellä Olli oli jossain härveleissä ja minä löysin kukkaron sieltä. Yhtään rahaa ei siinä ollut mutta kortteja oli useita. Oli mopo - traktoriajokortti, pankkikortti, kirjastokortti, linja-autonmaksukortti koulumatkoja varten ym. Päätimme viedä sen löytötavaratoimistoon. Jatkoimme matkaa ja 2 seuraavaa oli vielä, mutta viimeinen jossa kävimme oli sitten taas lopetettu. Poliisilaitoksella oli kaikki ovet kiinni, ei ollut mitään päivystystä enää siellä ja löytötavaratoimisto olisi seuraavan kerran auki maanantaina.

Jatkoimme sieltä matkaa kirjastoon. Ensin olimme hiukan lukusalissa ja sitten menimme kirjaston puolelle, moikattiin Markettaa ja Olli lainasi minun kortillani automaatista muutaman kirjan. Menimme kotiin ja söimme. Elisa ja Henni tulivat siivoamaan ja nyt on puhtaat matot ja lattiatkin pesty. Olli lähti kaverinsa synttäreille ja minä lähdin Hennin ja koirien ja hamsujen seuraksi itseäni viihdyttämään.

Katsoin netistä sen löytämäni kukkaron omistajan tietoja ja sain sieltä puhelinnumeron ja soitin hänelle. Hän oli oikein iloinen, kun kuuli, että saa tulla hakemaan kukkaronsa. Teimme treffit meille 7- 8 välillä. Äsken poika kävi ja oikein käsipäivää esitteli itsensä. Olivat eilen illalla käyneet sitä sieltäkin hakemassa, mutta eivät olleet löytäneet. Hän oli oikein iloinen, kun sai kukkaronsa takaisin enkä ottanut mitään löytöpalkkiota.

Minä Marketalle naureskelin, että minusta on tullut ihan vallaton, kun on vappuaattonakin treffit ja vielä nuoren miehen kanssa.

Klara Vappen kaikille!