Aimo tuli eilen iltapäivällä minun luokseni ja Risto tuli pari tuntia myöhemmin. Illalla kävimme Marketan luona kylässä ja söimme heillä oikein maittavan iltapalan. 

Aimo ei tällä kertaa jäänyt yöksi vaan lähti illalla puoli kymmenen aikaan kotiin Poriin. Me olemme Riston kanssa käyneet tänään Monnassa ja Vesitornissa ja sitten olimme Prismassa syömässä, senjälkeen kävimme kirjastossa. Näimme siellä Marketankin ja hän kiersi meidän kanssa siellä, kun Risto ei ole aikaisemmin käynyt tässä uudessa kirjastossa (nyt jo 9 vuotta vanha). Kiersimme Palokunnantalon kautta ja pysähdyimme siihen ihailemaan sitä, kun Risto entisenä palokuntalaisena on kiinnostunut niistä. Hän on ollut kuitenkin koko työssäolo aikansa Helsingissä, mutten nyt sano missä palokunnassa, etten sitten ainakaan kirjoita lööperiä. Olimme sitten niin väsyneitä, että otimme pienet päivänokoset. Herättyämme keitin kahvit. Nyt Risto on jo lähtenyt ajelemaan kohti Helsinkiä. On se mukavaa kun joskus käyvät katsomassa. Nyt saa Marketta taas nauraa, kun puhun pojista. Aimo on yli yksitoista vuotta ja Risto yli kaksitoista vuotta vanhempi kuin minä, enkä minäkään mikään tyttönen enää ole. 

Sain eilen valmiiksi sukat. Tein ne samalla mallilla,kun Anitta on kutonut niin kauniita sukkia. Kävin aina välillä kurkkaamassa, että miten se kohta meni. Tämä oli kiva malli kutoa. Teen varmaan useamman parin, oli niin kiva malli. Aika hassua innostua näin keväällä kutomaan villasukkia.

IMG_0835-normal.jpg