Tänään on sataa tihuttanut koko päivän. Eikä mittarikaan ole näyttänyt kuin 13 astetta. Ei ole Inkan kanssa pihalla istuttu, äkkiseltään on käyty portinpielessä. Elisa haki nyt Inkan lenkille, menivät johonkin koirajuttuun Liisan kanssa.

Ei sitä koko päivää jaksa lukeakaan eikä ristikoita täyttää. Onneksi on puikot ja lankaa. En minä näitä tänään ole kaikkea kutonut, mutta jonkun verran kuitenkin.

IMG_1024-normal.jpg

Värit ovat kuvassa vähän kirkaammat kuin oikeasti ovat.

Aika kivasti minä varpaani kanssa tässä sisällä tulen toimeen, mutta aika usein huilaan pienen aikaa. Välillä jalassa on särkyä, muttei oikein voimakasta kuitenkaan. Ja nukuttua olen saanut ihan hyvin. Eikä tee mieli mihinkään lähteä. En oikein tiedä mitä nyt tekisin, kun Inkakin lähti sinne kentälle ja hamsut ovat jo saaneet ruokansa ja raikkaan veden.

Raumalta ei löydy mistään kaupasta puukenkiä. Nolo juttu. Juttelin eilen Marketalle, että he katsoisivat Göteborgista ja ostaisivat ja toisivat jos löytyy. 

Tänään sain sieltä nettiin sitten tälläisen kuvan

puukeng%C3%A4t-normal.jpg

Nämä ovat ne ja minä voisin varmuuden vuoksi kulkea takaperin niin ei varvas ainakaan liikkuisi. Ja onneksi on ne sauvat, että pysyy pystyssä.

No oikeasti ei ole sielläkään näkynyt. On se kumma, kun joskus niitä oli kaikissa kaupoissa monen värisiä. Minullakin on ollut joskus kukalliset puukengät.