Sain luettavakseni kirjan "Armovuosi". Sen on kirjoittanut Anna Misko. En ole ennen edes kuullut hänestä mitään. Olen nyt kuitenkin ihan ahmimalla lukenut tätä hänen kirjaansa. Armovuosi on historiallisen romaanitrilogian ensimmäinen osa. Odotan kovin jatkoa tähän kirjaan. Se kertoo Karhinpään pikkupappilasta huhtikuussa 1793 - huhtikuuuhun 1794. Siinä pappi kuolee ja häneltä jää leski ja kolme aikuista naimatonta tytärtä ja yksi opiskelipoika. Uskon, että tapahtumat ovat aika paljon sellaisia kuin silloin on ollut. Vaikka nykyisin moni asia on huonostikin niin saa olla kuitenkin kiitollinen ettei ole elänyt 1700-luvulla vaan nyt. Anna Misko on mielestäni tutustumisen arvoinen kirjailija.

IMG_1490-normal.jpg

Olen myös lukemassa kirjaa "Yllättävät ystävykset". Se kertoo eri eläinlajien ystävistä. Esim. kakadu ja kissa, oranki ja kissanpentu, pikkupandat ja koiraemo, pitbull, kissa ja tiput, käärme ja hamsteri ym. On oikein mukavaa luettavaa ja kivoja kuvia.

Odottamasssa lukuvuoroa on pari Roope Lipastin kirjaa. "Pihalla" ja "Halkaisukirvesmies". Roope Lipastista tiedän senverran, että olen jostain lehdistä lukenut muutaman hänen kolumninsa ja ne ovat olleet hauskoja ja huumorintajuisia. Luulisin, että nämä kirjatkin ovat mukavia.

Tänään kävin labrassa ja keskiviikkona on sitten taas sytostaattitiputus. Pääsiäisenpyhät menee sitten taas huilaillessa.

Aamulla satoi aika paljon, mutta nyt paistaa aurinko.