Siinä on nyt tullut jotain hämminkiä tilavarauksia tehdessä, joten me ei tammi-maaliskuussa päästä vanhaan paikkaan CC-porukan kanssa. Olimme kuitenkin kaikki yksimielisiä siitä, ettei F-talo ole sopiva paikka. Puuttuu jopa parkkipaikatkin ja osa on sellaisia, että pitää päästä autolla viereen. Saimme jotkut kerrat seurakuntatalon pieneen saliin, me mahdumme sinne hyvin. Muutaman kerran menemme F-talolle. Saamme ensi kerralla listan, missä olemme milloinkin. Sitten huhtikuusta eteenpäin on vanha huoneemme varattu meille ja vuoden 2014 loppuun saakka.

Jesse tykkäsi kovin kutomistani villasukista, joten kudoin nyt hänelle lapasetkin. Hän sai ne tänään ja ovat kuulemma ihan sopivan kokoiset ja oikein hyvänmalliset. Ne ovat samasta seiska-veikka tweedistä kuin sukatkin.



Inkan puvun kappaleet ovat tämän näköiset



Näin ne on neulottu yhteen



Sitten vielä olkapäältäkin yhteen.



Sitten, kun rupesin  kutomaan lahkeita niin huomasin, että piti sivusaumoista riistää vähän, kun olin neulonut ihan loppuun saakka.
Lahkeista tuli mielestäni hyvät heti. Hihat kudoin ja riistin ennenkuin olin tyytyväinen. Eilen kudoin kauluksen ja senkin riistin ja kudoin uudestaan. Tänään ole päättänyt langanpäitä ja neulonut napinlävet. Huomenna sitten vielä napit. Sitten on jännää koettaa päälle, että on sopiva. Elisa sanoi kun näki työn, että onpas äklön värinen. Uskon, että Inka on ihan tyytyväinen väriin. wink