Aamulla välähti mieleeni, että saan sopivan aamulenkin, kun menen tk:hon mittaamaan verenpaineeni ja samalla voin käydä kanttiinissa puurolla. Kanttiinissa näinkin Anna-Main ja meillä oli oikein mukavaa. Nyt me aina nähdessämme puhelemme ihan oikeita asioita.

Meinasin mennä lukusaliin lukemaan lehtiä, mutta kun pääsin ulos niin alkoi pisaroimaan. Muutin mieltäni ja menin sitten vain Sittariin. En kuitenkaan ostanut mitään muuta kuin yhden tuubin savukalapasteijaa (oli tarjouksessa). Menen tänään myöhemmin Marketan mukana kauppaan. Hän tuo sitten sisälle asti kaikki minun raskaat ostokseni. Jo pelkkä maitokin painaa niin paljon.

Nyt sataa oikein paljon ja tuulee valtavasti.

Otin tänään sokerinmittauspäivän ja se on kumma juttu, kun silloin minun mieleni tekee kauheasti kahvia vaikken muulloin edes muistaisi sitä. Aamulla mittaan ensimmäiseksi sokerin eikä se silloin haittaa kun saan senjälkeen heti syödä ja juoda. Mutta siis päivällä syömisen jälkeen pitää olla kaksi tuntia syömättä ja juomatta. Ja silloin sinä aikana on aivan mahdoton kahvinhimo vaikkei muulloin ole. Ihan selvä psykologinen juttu. Mutta nyt menen laittamaan kahvin tippumaan ja minulla on sen kanssa omenapiirakkaa, jota Marketta aamulla ruuan lisäksi toi minulle. Oli eilen illalla leiponut. Nam-nam!