Sain kolme viikkoa sitten ajan tänään labraan ja huomenna solumyrkkyyn. Aamulla kävin jo labrassa ja taksi oli jo tilattu huomenaamua varten. Sitten puolen päivän aikaan Porista soitettiin, että huominen tiputus pitää siirtää perjantaiksi. Syy ei ollut minussa, kaikki labratulokset oli tarpeeksi hyviä mutta heillä on huomenna jotain hämminkiä ja ajat siirretään eteenpäin. No eihän siinä sitten muu auttanut kuin soittaa taksille muutos. Se harmittaa kun oli huomiseen varautunut ja sitten olisi ollut tämä neljäs kerta ohi. Ja nyt ne kipeimmät päivät on sitten ensi viikonloppuna.

No eihän tuo siirto nyt niin kauhean iso asia ollut, mutta harmittaa kuitenkin. Nyt pitäisi sitten piristyä ja nauttia tämän viikon paremmasta olosta. 

Näin aika kivan mallin, ja suunnittelen nyt itselleni sellaista. Se on vähän niinkuin topin ja huivin sekoitus. Siinä on palmikkoja ja pitsikuviota. Olen joskus kutonut sentapaisella kuviolla itselleni villatakin. Teen nyt sekoituksen tästä ja sen kirjan mallin kuviosta. Sitten tein mallitilkun ja mittaan jostain omasta puserostani, että kuinka paljon tarvitsee laittaa silmukoita. Minulla on tuolla komerossa sopivaa lankaa. jota olen joskus kauan kauan sitten ostanut. Siinä on nyt kivaa mietittävää ja tekemistä. Sitä tehdessä ei muista harmitellakaan. :) Hyvä minä.