Eilen olikin oikein lämmin päivä, mikä oli mukavaa koska menin illalla Marketan ja Elisan kanssa kesäteatteriin. Olimme katsomassa Lapin Patolampiteatterin näytelmää "Huijareita suviyössä". Se oli sellainen hauska oikein vanhanajan kesäteatterinäytelmä. Siinä oli kommellus toisensa perään. Hauskin henkilö oli Urpo Pusula, rantojen mies. Kaikki näyttelijät olivat hyviä ja kaikki he olivat harrastelijanäyttelijöitä.

Tänään on ollut juhlan kohteena Juha. Me Marketan kanssa kävimme ensin aamulla kaupassa. Ostimme kaikki tarvikkeet ja haimme Juhan ja menimme Marketan luo. Marketta teki ruuat ja kakun. Ensin söimme ja huilasimme. Ruokapöydästä en huomannut ottaa kuvaa, mutta päivänsankari tuli kuvattua kahvipöydän ääressä.

IMG_1065-normal.jpg

Oli muuten hyvää kakkua. Kuinka voikin olla niin hyvää. Kaikki santsasimmekin.

Hennikin tuli töistä kotiin. Ja sitten tulivat Elisa ja Jesse.  Marketta lämmitti vielä saunan ja saunan jälkeen söimme pitsaa ja kakkuakin vielä. Juha oli niin  tyytyväinen päiväänsä, että sanoi ettei muista koska olisi ollut näin kivaa. Mukavaa, että päivä onnistui. Mainittakoon vielä että vuosia tuli 92.

Minäkin olin kotona vasta puoli kymmeneltä.