Aamupäivällä puhelimeni soi ja oli salainen numero. Vastasin kuitenkin  ja siellä oli lehtimyyjä. Hän myi ET-lehteä ja Voi Hyvin lehteä. Sanoin oikein kauniilla äänellä, että en aio tilata, ettei mene  turhaan hänen aikaansa. No, eihän hän sitä uskonut, vaan jatkoi kysymällä, että tiedänkö molemmat lehdet ja kummasta tykkään enemmän. Vastasin ja sanoin sitten taas ihan nätisti, etten tilaa. Ja sitten taas selitti hintoja ja jonkun korunkin saisin tilaajalahjaksi. En kuitenkaan luvannut tilata. Ja koko ajan juttelin niin nätisti, ettei edes Olli olisi tiennyt, että juttelen lehtimyyjän kanssa. Sitten myyjä sanoi, että hän voi vielä joustaa, eli saisin maksaa kahdessa erässä ja saisin yhden numeron Voi Hyvin lehteä kaupanpäällisiksi. Sanoin taas nätisti, etten sittenkään tilaa. Hän löi luurin korvaani. Ei ole sopiva ammattiinsa.
Olin kuitenkin niin hyvällä päällä, ettei edes ruvennut harmittamaan vaan nauratti. 
Tänään oli taas CC. Meillä oli siellä oikein mukavaa. Kerroin sielläkin saamastani puhelinsoitostani oikein vitsinä.  Minulla oli pari kirjaa mukana ja Raili luki toisesta pari lyhyttä juttua laulelumme ja jutustelumme välillä. Juha tuli sieltä minun luokseni kylään ja lähti vasta illalla kotiin.
Tänään oli kiva olla ulkona, kun oli vaihteeksi auringonpaistetta, mutta nyt kuuluu taas satavan, ettei se kauan kestänyt. Ja loppuviikko on ennustettu sadetta.