Aamupäivällä huomasin, että verenpainelääkkeitä ei ole enää kovin pitkäksi ajaksi, joten yritin tilata vastaanottoajan omalääkärilleni  Reijolle. Hoitajien numero tiedotti, että kaikki numerot oli varattu, joten piti jättää vastaajaan tiedot soittajasta ja asiasta niin he soittavat vastasoiton viimeistään seuraavan päivän neljään mennessä. No jätin siis viestin. Ei pariin kolmeen tuntiin mitään kuulunut , joten kun Juha tuli meille niin lähdimme yhdessä Prismaan. Siellä sitten soi puhelimeni ja hoitaja soitti ja sanoi, että oli muutama aika ollut, mutta ne meni niin ettei minulle riittänyt. Hän lupasi kuitenkin laittaa labralähetteen ja siihen kaikki samat kokeet mitä Reijo oli viime kerrallakin laittanut. Siellä pitäisi käydä tällä viikolla ja ensi tiistaina yrittää taas soittaa aikaa lääkärille ja samalla sitten kuulisin labratuloksetkin. Jos ei silloinkaan saisi aikaa niin sitten voitaisiin resepti uusia jos lääkkeet on jo niin vähissä ja koettaa lääkäriaikaa myöhemmin.  Sellaiset on nyt sitten systeemit. Katsotaan nyt sitten kuinka käy.

Kaupassa meinasimme mennä syömään Heselle juustoateriat, mutta siinä kävi niin, että siellä oli keittiön lattian remontti ja baari oli kokonaan suljettu tänään ja on vielä huomennakin. Että ei sitten sekään onnistunut.

No onneksi minulla oli vielä kotona Marketan tuomia ruokia. Oli ihan hiukan edellisiltä päiviltä jäänyttä lohikiusausta ja jauhelihaperunasoselaatikkoa ja perunamuussia ja lihapullia ja sitten tänään tuotua lasagnea aika iso annos, että kyllä me sitten kotona hyvin söimme.