Sattui aika metkasti. Minulta loppui tomaatit ja ajattelin, että nyt kun ne maistuu niin käyn ostamassa muutaman vaikka onkin pyhä, jolloin en yleensä käy kaupassa. Tulee sitten samalla pieni kävelylenkkikin tehtyä. Aamupäivän kirkkomatkallakaan ei montaa askelta tule.

Muistin, että minulla on pari juomapulloa ja viisi tölkkiä, jotka voisin samalla palauttaa. Kun sitten kävelin Prismaan päin ihmettelin vähän liikenteen hiljaisuutta. Samalla hoksasin, että onkohan se auki, kun on helluntai. Katsoin kauemmas ja huomasin, että ei siellä parkkipaikalla ollut yhtään autoa eli suljettu. No mietin, että Kalliokadun Sale on auki ja voisin mennä sinne. Kun katsoin kadun toiselle puolelle näin samalla ABC:n ja siellä on myös Sale. Vaikka se on  vieressä niin en siellä koskaan käy. Nyt menin. Tomaatit oli heti sisälle mennessä ensimmäisellä hyllyllä ovipielessä. Olikin hyvän näköisiä. Otin neljä ja punnitsin. Hinnaksi tuli 0,76. Mitään muuta en tarvinnut, joten ajattelin, että käyn ensin viemässä palautukset ja katson sitten mitä ostettavaa keksin lisää, kun näen palautussumman. Automaattin oli laitettu lappu, ettei pulloja voi nyt palauttaa, joten palautin vain tölkit. Niistä tuli summaksi 0,75. Hassua, ihan tasan meni. En sitten viitsinyt muuta ostettavaa ruveta keksimään. Kassa varmaan ajatteli, että on raukka jo käyttänyt koko eläkkeensä eikä tuon enempää saanut ruokaa. En vielä maistanut, mutta toivottavasti maistuvat hyvälle.

Oli oikein kaunis aurinkoinen ilma, mutta kyllä takin tarvitsi. Menin vähän pihalle lukemaan, mutten kauan ollut kun istuessa tuntui vähän viileältä.

Hyvää Helluntaita kaikille!