Aamulla menin ulos pihalle ja siellä istui jänis. Se katseli kaikessa rauhassa ympärilleen ja hyppäsi muutaman askeleen ja istui taas katselemaan. Sitten hyppeli vähän pidemmän matkan ja istui taas miettimään ja katsomaan. Sitten hän hyppeli talon taakse pois näkyvistäni. Harmitti kun ei ollut kameraa, olisi saanut hyviä kuvia, kun paikallaan istuskeli. Siitä oli talvella kolmekymmentä vuotta kun muutimme tähän ja äitini näki silloin aika pian jäniksen pihalla useamman kerran. Kyllä minä aina silloin tällöin olen koko ajan nähnyt. Oravia on myös säännöllisesti pihalla. Varmaan jäniksellä ja oravalla on pesänsä jossain meidän tontilla. Ja aina tulee uusi kun entinen kuolee. Ei luulisi, että keskellä kaupunkia voi olla tällä tavalla.

Henni sai tänään koulusta kunniakirjan ja 45 euron sekin koulunsa taloustietokilpailun parhaana. Hän oli viime viikolla Helsingissäkin pari päivää, kun koko maasta oli 30 siellä kilpailuissa.

Olimme illalla Pyynpään koulun kevätjuhlissa. Olli on nyt neljännellä luokalla, että pari kertaa vielä pääsen sinne. Huomenna on aamupäivällä Pyynpään koulun kevätkirkko ja sinne on myös kotoväki tervetullutta. Aion mennä sinnekin.

Nyt rupesi satamaan. Lauantaiksi on ennustettu oikein huonoa ilmaa, kylmää ja sadetta. Toivottavasti ennustukset muuttuu, kun on ne lakkiaisetkin.