Niin sitten taas vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Olin aattona Marketan luona. Valoimme tinat heillä vähän ennen kahtatoista. He toivat minut autolla kotiin ja katsoivat samalla parvekkeeltani kaupungin ilotulitusta, joka oli tavallista komeampi kun tänä vuonna on 570- vuotisjuhlat. Siellä näkyi kyllä joka puolella raketteja vaikka olisi mihin suuntaan katsonut. Koirat olivat sen ajan kotona. He pelkäsivät pauketta ja sentakia kaikki verhot olivat kiinni ja telkkari oli auki. 

Tänään olen ollut koko päivän kotona. Juha tuli kirkosta tänne ja lähti tunti takaperin kotiin. Päivällä Marketta ja Henni toivat Selman, Roopen ja Mintun tänne. Inka tulee vielä pienen ajan päästä. He ovat kanssani koko viikon, kun toiset lähtevät laskettelemaan. Liisa on sen ajan koirahoitolassa, jossa on ollut ennenkin ja hän saa siellä sitten enemmän ulkoilua kuin saisi minun kanssani. Liisa kaipaa enemmän liikuntaa kuin Inka. Eikä Liisa aristele vieraita ihmisiä. Inka on hyvin arka vieraiden suhteen.

Tänään on ollut oikein kiva ilma ulkona. Minäkin ulkoilin senverran, että kun vein roskat niin samalla reissulla kiersin korttelin kaksi kertaa. Siitä tulee noin kilometri.