Toissayönä täällä oli oikein hirveä ukonilma. Senjälkeen on muutaman kerran ollut pienempiä kuuroja mutta pari tuntia takaperin oli kauhea ukkoskuuro. Salamoi, jyrisi, tuuli ja satoi ihan kaatamalla noin pari tuntia. 

Elisa meni jo aamulla seitsemäksi hommiin, kun täällä on kaksipäiväksi agipitsikisat. Liisa on tietysti mukana. Hän osallistuu molempina päivinä kilpailuihinkin. Nyt on sitten kenttä, koirat ja kaikki muutkin ihan rättimärkinä. Kuinkahan paljon Liisakin pelkäsi ukkosta kun ei päässyt edes sängyn alle piiloon niinkuin Inka kotona. En tiedä sitten kumpi enemmän pelkäsi.

Henni meni kymmeneksi kaverinsa rippikirkkoon. Oli se heillekin kurjaa kun tilaisuus loppui ja vettä tuli kaatamalla ja siellä kaikki juhlavaatteissaan ruusuineen.

Tällä hetkellä se on nyt ohi, mutta jännään että alkaako uudestaan. Minun pitäisi mennä kolmeksi Lomakodille Leenojen tapaamiseen. Olisin autokyydinkin saanut, mutta olen nyt niin innostunut kun pystyn pyöräilemään. Eikä se niin kovin pitkä matka ole niin en soittanut kyytiä. Nyt sitten jännään, että pääsenkö kuivana.

Ilma ei kuitenkaan yhtään raikastunut vaikka niin kovin ukkosti. Muistan silloin lapsena, kun oli oikein painostavaa ja tuli ukkoskuuro niin senjälkeen oli oikein raikas ja hyvä ilma. Nyt vaikka on jo monta kertaa ukkostanut niin on yhtä painostavaa edelleen. On se kummaksi muuttunut.