Aamulla oli Pyynpäänkoulun adventtikirkko. Olin siellä. Rupesin siellä miettimään, että olen ollut ensimmäisen kerran mukana vuonna 2000. Eli nyt on sitten kolmastoista kerta, luulisin ainakin. En nyt ihan varma ole siitä, että onko joskus ollut joku este, en ainakaan muista. Tapahtuma alkoi virrellä "Nyt sytytämme kynttilän", senjälkeen pappi puhui lyhyesti ja lauloimme "Hoosiannan", vähän taas papin puhetta ja virsi "Tiellä ken vaeltaa". Loppurukousten jälkeen loppuvirtenä oli "Maa on niin kaunis". Koko juttu kesti 35 minuuttia, mutta kyllä siinä joulun sanoma tuli sanottua ilman turhia puheita. Ensi vuonna vielä menen, mutta sitten ei ole enää kukaan muksuista Pyynpään koulussa.

Menin kirkosta taas koirien turvaksi Pyynpäähän. Eilen ammuttiin melkein heidän pihallaan. Jotain 10- 20 metriä oli välimatkaa. On sitä aika jännä katsellakin olkkarin ikkunasta.  Kyllä ne hienosti hommansa hoitavat. Ei olisi ikinä uskonut, että siitä kalliosta voi tulla niin valtavat kivilohkarekasat. Tänään olivat sen tontin toisessa päässä eli vähän kauenpana.

Aamulla oli jo oikein voimakas ja tosi jäätävä tuuli. Puolen päivän jälkeen rupesi pyryttämään. Pakkasta on nyt 9 astetta. Tuuli on niin kylmää, että tuntuu kuin olisi ainakin 30 astetta.
Olli ja Marketta tekivät iltapäivällä lumitöitä pihalla. Sen jälkeen on tullut taas aika paljon. Huomenna sitten on uusi päivä ja uudet lumityöt.