Maanantaina minulla oli kaksi menoa. Päivällä oli Café Caritas ja illalla lähimmäispalvelu. Molemmissa tilaisuuksissa oli oikein mukavaa. CC:ssä meitä oli 16 ja lp:ssä 15. Se on ihan sellainen sopiva määrä. Ilma oli myös mukava syysilmaksi.
Eilen Juha kävi meillä ja minulla oli sohvapöydällä sellainen kirjoista taiteltu koriste, johon olin laittanut muistilappuja. Hän ihastui siihen kovin, että se onkin kätevä ja kaunis. Näytin muitakin taittelemiani koristeita. Hän piti niistä kovin. Niinpä annoin sen siitä pöydältä ja myös toisen. Hän oli oikein iloinen. Taittelen sitten itselleni uudet. Niitä on kiva taitella, mutta täytyy hillitä itseään, kun ei tiedä mihin niitä sitten laittaisi.
Laitan tähän kuvan niistä, jotka annoin Juhalle


Iltapäivällä lähdin katsomaan koiruleita ja muksuja, jotka tulivat kukin aikanaan koulusta. Myöhemmin Elisa lähti johonkin koirajuttuun, Henni meni Lukon peliä katsomaan ja Ollilla oli itsellä jalispeli Raumanmeren kentällä. Se on lähellä heitä, joten minäkin menin katsomaan. Rupesi vähän sataa tihuttelemaan, mutta siinä oli niin sopivasti puita, että niiden alla ei kastunut yhtään. Pelin lopuuttua lähdin sieltä suoraan kotiin ja matkalla rupesi satamaan rutkasti ja kastuin sitten ihan märäksi. Menin riisumaan suoraan pesuhuoneeseen ja ripustin vaattet kuivumaan. Sitten tein itselleni kaakaota ja pari voileipää ja nautin olostani.

Nytkin sataa ja on niin tasaisen harmaata, ettei varmaan mitään väliäkään tule sateeseen. Minunkin pitäisi pikapuoliin lähteä ulos. Täytyy varmaan laittaa oikein sadeviitta päälle. Se on aika kätevä. Se ei ole niin hiostavakaan kuin sadetakki ja sateensuojan kanssa ei ole kiva kävellä, kun selkäkin vihoittelee ja sitten tuuleekin.