Kyllä on maailmanmeno mennyt kummaksi, kun 11-vuotiaat pojankoltiaiset lähtivät eilen aamulla Riikaan pelaamaan jääkiekkoa ja tulevat vasta maanantai-iltana myöhään kotiin. Täytyy olla koulustakin pois kolme päivää.

Siellä on pelaajia eri puolilta maailmaa. Ollin joukkueellakin on ollut tänään jo kaksi peliä. Ensimmäinen oli riikalainen joukkue, mutta toinen joukkue oli Alaskasta, sieltä kaupungista nimeltä Anchorage. Se on Alaskan suurin kaupunki. Illalla on vielä peli riikalaista joukkuette vastaan. Huomenna he pelaavat venäläistä joukkuetta vastaan. Se on Moskovasta. Loput pelit riippuvat sitten kaikkien pelien tuloksista, ettei vielä tiedä vastustajiaan niissä.

Toiset lähtivät tänään perässä katsomaan sinne ja tulevat sunnuntaina takaisin. Inka tuli päivällä minun luokseni ja Liisa meni Jessen luokse. Hamsut jäi kotiin ja me käydään Inkan kanssa siellä lenkillä huomenna.

Täällä on nyt oikein kaunis aurinkoinen ilma. Kadut ovat vielä pesemättä, joten tassut tulee tosi likaisiksi. Muuten Inka pysyi puhtaana, kun oli sadetakki päällä. Onkohan samanlainen kuin Lennu lähetti Saulin ja Jennin mukana tanskan hoviin heidän koiralleen. Hurtta tehtaan tuotantoa kuitenkin.