Tänään oltiin Juhan kanssa yhdessä pitsiviikolla. Ensin kävimme kuitenkin Sittarisssa syömässä ja siellä Markettakin oli meidän kanssa.

Puoli yhdeltä oli kirkossa toivelaulutuokio ja menimme sinne. Se kesti melkein tunnin. Siinä oli ovipielessä paperi johon sai laittaa mennessään virsitoivomuksen jos halusi. Niitä tuli siihen tusinan verran ja ne laulettiin kaikki. Minäkin laitoin oman toivomukseni. Se oli virsi 392 ja alkaa "Oi miksi tiellä Herrani pelkäisin vaikeroiden? On hyvä Paimen turvani, hän kaitsee vartioiden".

Kirkosta menimme torille ja istuimme siellä jonkin aikaa. Menimme sieltä Franciscus-talolle. Siellä joimme kahvit ja juttelimme muiden kanssa. Oli niinkin kiva tapaus, että eräs jonka kanssa juttelimme niin selvisi, että hänen isänsä on ollut minun rippikoulupappini.

No sieltä jatkoimme sitten Kauppakatua alaspäin ja istuimme vielä Savilanaukiolla. Siihen tulikin pari poikaa vanhoilla polkupyörillään ja toisen pyörässä luki, että katusirkus. He olivat kuopiolaisia ja esittivät siinä pienen ohjelman meille kaikille istujille ja ohikulkijoille. 

Siitä Juha sitten lähti bussilla kotiinsa ja minä kävelin kotiin. Menin heti huilaamaan ja laitoin tyynyt jalkojen alle ja kyllä tuntui hyvältä. Tänään on tullut hiukan yli 3000 askelta. Minusta se on aika hyvin tuon varpaani kanssa.

Äsken maksoin yhden laskun ja samalla näin tilitiedoistani, että minulle on tullut ristikkovoittona 20 euroa. Kyllä se kivalta tuntuu, kun voittaa.

Lisään tähän kuvan katusirkuspojista. Kuva löytyi netistä ,  pojat keiloineen temppuilevat.

katusirkus%202013-normal.jpg