Kuinka voi ilmat olla noin kamalia ja joka päivä. Viime perjantaina oli Vanhassa Raumassa Tonttujen yö. Silloinkin tuuli ja satoi räntää, illalla hiukan väheni molemmat. Olli tuli perjantai-iltana minut luokseni, kun Marketta ja Henni lähtivät lauantai-aamulla Tampereelle hamsujen kanssa näyttelyyn. Selma oli veteraaneissa ykkönen sai vissiin ainoana EH:n eli erinomaisen hyvä. Minttu sai pelkkää kehumista joka asiasta. Ja oli nuorten paras ja tuomarin suosikki ja tuli toiseksi pienten sarjassa.. Roope ei sijoittunut. Henni voi oikaista kommentissa jos kirjoitin jotain väärin.

Olin eilen katsomassa Ollin jäkispeliä. Pojat hävisivät Ässille ja tappion katkeruutta lisäsi se, että porilaisille. Meillä sujui päivä oikein mukavasti. Puuhasimme monenlaista, esim. luimme ja täytimme molemmat omaa ristikkolehteä.

Tänään olen menossa Marketan luokse ja hän jutteli, että lämmittää saunankin. Marketta lupasi hakea Juhankin kylään ja saunomaan.

Kun katsoo ikkunasta ulos niin lumiräntä tulee nenäliinankokoisina valkoisina "hiutaleina" mutta maassa on pelkkiä vesilätäköitä.

Huomenna menen Lappiin. Meillä on siellä lähimmäispalvelulaisten kanssa yhteinen adventtijuhla.