Tänään olen ollut retkellä Reposaaressa ja Olkiluodossa. Aamulla lähdimme ja ajoimme ensin Reposaaren kirkkoon. Siellä meillä oli aamumessu. Sen pitivät yhdessä meidän Taneli pappimme yhdessä porilaisen papin kanssa. Martti meidän porukasta toimi kanttorina. Hän on eläkkeellä oleva opettaja.

Tässä kuva Reposaaren kirkosta. Se oli aika pieni ja hyvin kaunis ja kellotorni oli suhteessa aika iso ja myös hyvin kaunis.

Sieltä menimme lounaalle ravintola Merimestaan. Se on oikein kuuluisa herkullisesta kalatarjonnasta. Ja oli todella runsas ja maukas tämä seisovan pöydän tarjonta. Se oli ihan merenrannalla ja tehty vähän laivan malliseksi. Kun olimme sisällä syömässä niin tuli sellainen tunnelma kuin olisi ollut laivassa.

Senjälkeen menimme Olkiluotoon.  Siellä joimme ensin pullakahvit ja sitten meillä oli sellainen puolentoista tunnin esittely ja videoiden katselu. Sieltä sitten kotiin. Meitä oli koko linja-autollinen mukana. Ilma oli sopiva retki-ilma. Onnistunut ja virkistävä matka mukavassa seurassa.