Eilen oli ihan tavallinen torstai. Marketalla oli iltavuoro, joten kävimme aamupäivällä kaupassa. Menin  heille joskus puolenpäivän jälkeen. Marketta oli tehnyt ruuan valmiiksi ja Olli pääsi koulusta yhdeltä. Söimme silloin. Senjälkeen Olli teki läksyt ja minä luin kirjaa Inka vieressäni. Välillä täytimme ristikoita yhdessä. Oli Ollilla yhdet jalisharkatkin joissa hän kävi.

Linda oli tullut edellisenä iltana Elisaa katsomaan ja he tulivat Liisan kanssa sitten sinne. He tekivät herkullisen mangojuustokakun, jonka piti jääkaapissa jähmettyä monta tuntia. Minä sanoin, että syön sitä seuraavana päivänä. 

Elisa, Linda ja Liisa olivat menossa koirakentälle tokoon. He sanoivat Hennille, että hän laittaa saunan lämpiämään niin että he saunovat kun tulevat sieltä takaisin. Komensin Hennin laittamaan saunan jo aikaisemmin päälle, että minä saunon ennenkuin tulevat.

Aika pian senjälkeen, kun Marketta tuli töistä niin sauna oli lämmin ja minä menin sinne. Marketta teki pitsaa, pasteijoita ja karjalanpiirakoita sinä aikana kun me muut saunoimme. Sitten nautimme niiden kanssa iltateen ja vielä viimeksi sitä hyvää kakkua. Senjälkeen minut tuotiin kotiin.

Eli voi sitä ihan tavallinen arkipäiväkin muuttua juhlaksi.

Piti vielä kirjoittaa, että kotiin mennessä näimme ketun syömässä jotain saalistaan Luoteisväylän reunalla. Siis keskellä kaupunkia.