Jos on tuttu kirjailija niin tietää jo etukäteen, että kirja on mielenkiintoinen. Sain juuri luettua Pirkko Arhippan dekkarin "Kihlaava kuolema". Se oli oikein jännä. Ei oikein malttanut lopettaa lukemista. Hän on jo vähän vanhempi nainen (mutta niin oli Agatha Cristiekin). Arhippa asuu Naantalissa ja aika monessa hänen kirjassaan tapahtumat ovat myös siellä. Se on jotenkin niin metkaa, kun se tuntuu sillälailla todentuntuiselta, kun  tässäkin se naispoliisi ottaa aina välillä vatsavaivoihinsa Rennien. Olen itsekin ottanut joskus. 
Tänään on jaettu kansalaisopiston kurssiohjelma. Siellä on valinnanvaraa vaikka kuinka paljon. Uutena lyhytkurssina näkyi olevan sellainenkin, jossa opastetaan juomatölkkien klipsuista virkkaamalla tekemään esim. laukku, kukkaro ym. Siis ihan näitä kivoja joita blogeissa on näkynyt, Anittakin oli eilen laittanut kauniin kuvan tekemästään pussukasta.
Sitten taas alkaa myös muistikoulu. Sitä vähän mietin, että jos sinne menisin. Ei se varmaan mitään muistiin auta, mutta oli siellä ihan kivaa viime talvena. Se on siitäkin kiva, kun se on Vanhalla Kansalaisopistolla eli ihan tuossa lähellä. Saa nyt sitten nähdä.