Täällä on ollut tänään oikein HELLEPÄIVÄ. Menin kauppaan kiertotietä kävellen. Lämmintä oli varjossa 26 astetta. Vähän siinä tuppasi hikikin tulemaan. Tuli samalla mieleen, että Olli lähti aamupäivällä Poriin pelaamaan Ässiä vastaan JÄÄKIEKKOA. Kyllä on maailmankirjat sekaisin.

Minulta meni pari viikkoa takaperin pyykissä yksi sukka hukkaan. Katsoin monta kertaa pyykkikorista, korin takaa ja koneesta ja matkan vessasta parvekkeelle. Ja myös isompien vatteiden sisältä, muttei mistään löytynyt. En kuitenkaan laittanut sukkaa roskiin, koska ajattelin, että täytyy sen pari jossain olla. Tänään kun menin levittämään pyykkiä niin huomasin, että pinon päältä yksi pipo kierähti sinne pöydän taakse lattialle. No siellähän se sukkakin oli. En ymmärrä kuinka en hoksannut sinne katsoa. Nyt saan sitten  oikeastaan kiittää oravia sukan löytymisestä, kun se oli oraville tarkoitettu pipo.

Menin iltapäivällä Marketan luokse ja illalla grillasimme pihalla makkaroita je leipiä. Se oli harmittavaa, kun on elokuun viimeinen viikonloppu ja siihen on nyt sitten ympätty rakettien ampuminen. Eivät he itse, eivätkä naapurit ammu, mutta paukkeet kuuluu jostain kauempaa. Koiraraukat pelkää sitä pauketta, eivät ne uskaltaneet ulos tulla lainkaan. Minä menin olkkariin niiden kanssa ja siellä sitten olimme kolmen mykkyrässä ihan lähekkäin. Nyt olen kotona sisällä ja paukkuu kuin sota olisi, ei ihan yhtäpaljon kuin uutena vuotena, mutta paljon kuitenkin. Vieläkin mittarissa oli lämmintä 22 astetta.