Leena K muutti kesällä ja nyt hän on saanut asuntonsa järjestykseen. Hän halusi pitää uudessa kodissaan kodinsiunaustilaisuuden ja kutsui sinne Leena S:n, Leena H:n ja minut. Seurakuntamme Jukka-pappi on hänen suosikki pappinsa. Jukka oli vähän ihmeissään, että oletteko sitten oikeasti kaikki Leenoja. Kyllä hän meidät kaikki tunsi, muttei varmaan sisään tullessaan ajartellut meidän nimiä. 

En ole koskaan ennen ollut tälläisessä tilaisuudessa eivätkä muutkaan ole ollut. Jukka kertoi, että niitä on aina joskus, hänellä taisi olla pari vuotta aikaa edellisestä kerrasta. Joskus on kuulemma lapsen kaste ja kodinsiunaus samalla kertaa.

Kyllä hänellä oli oikein joku käsikirja mistä hän katsoi ohjelman. Oli se oikein tunnelmallinen tilaisuus ja Leena S:llä on hyvä laulunääni niin virretkin meni hyvin. 

Seuraavaksi oli herkullista tarjoilua ja sitten Jukka-papin piti lähteä toiseen tilaisuuteen. Me Leenat olimme vielä pari tuntia ja meillä oli oikein hauskaa.

Minä vein Leenalle villasukat ja Leena olikin oikein mielissään, kun sanoi, että hän pitää melkein aina villasukkia ja niitä kuluukin sitten paljon. Sattui niin kivasti, että Leena S:n tuomassa kukkakimpussa oli valkoisia ja violetiksi värjättyjä kukkia. Nämä violetit kukat olivat samanvärisiä kuin villasukissa vaaleampi väri.

IMG_1259-normal.jpg

Oli se oikein mukavaa, kun ensin oli sellainen juhlallinen vakava hetki, sitten herkuttelimme ja sitten juttelimme kuulumisiamme ja hassuttelimme ja nauroimme. Mahtaako illalla unikaan tulla kun ajattelee päivän asioita.