Lenkkeilty on joka aamu, siis lauantaina, sunnuntaina ja tänään. Meitä on ollut kävelyllä "neljän naisen porukka", Marketta, Inka, Liisa ja minä. On ollut oikein lämmintä.Nauru

Eilen tuli Aili kylään. Kävimme yhdessä myös Marketan luona. Aili ei ole tässä asunnossa vielä käynytkään. Joskus silloin  kävimme Ailin kanssa tontilla, kun oli perustukset tehty.

Aili kertoi, että Sakari oli saanut sydänkohtauksen ja viety TYKS:iin, jossa oli tehty heti pallolaajennus. Nyt on jo päässyt kotiin.

Kävin äsken säätämässä Juhan television kanavia ja laitoin johtoja kuntoon. Sain sen toimimaankin. Menimme Juhan autolla, mutta sinä aikana kun olimme sisällä, oli tullut auto, jossa oli perävaunu ja siinä pesukone. Porukka oli mennyt sisälle ja auto oli parkkeerattu keskelle pihaa niin, ettei Juhankaan autolla päässyt mihinkään. Pihalla oli myös inva-taksi, joka oli vaikeuksissa auton takia. Se soitti torvea ja Juha soitti monta kertaa, mutta kukaan ei tullut ulos. Odotimme ainakin vartin, sitten lähdin kävellen kotiin.

Huomenna on sitten taas arkipäivä ja alkaa normaaliolot.