Eilinen päivä meni niin joutuisasti, etten ehtinyt edes pelaamaan tietsikalla. Oli kaunis ilma ja teimme tavallista pidemmän aamulenkin. Siis ajan puolesta ei matkan. Oli niin paljon haisteltavaa kanalin rannoilla ja vanhan kaupungin kaduilla. Sitten vielä istuimme penkillä ja ihailimme luonnon kauneutta ja katselimme ohikulkijoita. Elisakin kävi tekemässä iltapäivällä Liisan kanssa oikein kunnon vauhdikkaan lenkin.

Olin myös eilen Juhan korvina ja muistina, kun hän kävi kuulotukimuksessa kuulolaitetta varten. Tänään hänellä oli sairaalan polilla korvalääkäri ja myös sinne hän pyysi minut mukaan. Samalla reissulla kävimme myös Prismassa syömässä. Minä tein samalla ruokaostokseni siellä. Sieltä Juha tuli meille, mutta on jo lähtenyt kotiin.

Sinä aikana oli ruvennut satamaan. Elisa tuli töistä tullessa tänne ja olisi tehnyt taas Liisan kanssa kunnon lenkin, mutta tämä meidän hienostelija ei suostu sateella lenkkeilemään. Nyt koirat nukkuvat tuossa vieressä, kun minä kirjoittelen. Maisan olen tänään nähnyt, mutta en muita hamsuja, että aika unisia nekin ovat. Itse voin täyttää uutta ristikkolehteä. Eilen tuli toinen numero äitienpäivälahjastani.