Eilen illalla olin Pyynpään koulun kevätjuhlassa. Rupesin oikein miettimään, että kuinka monta kertaa olen ollut siellä kevätjuhlissa ja myöskin joulujuhlissa. Päädyin siihen, että viisitoista kertaa kummassakin on hyvin lähellä. Silloin kun Elisa aloitti koulun oli pari kertaa, että koko koulu oli vielä yhdessä juhlimassa eikä silloin mahtunut. Sitten jaettiin kahteen osaan ja pääsi kotoväkikin, mummu mukaanlukien mukaan. No olihan sitten Elisa ja Henni samaan aikaan ja myöhemmin Henni ja Olli samaan aikaan Pyynpäässä, mutta joka kerta taisi olla niin, että heidän luokkansa olivat eri ryhmässä, joten olin sitten kahdet juhlat samana iltana. Nämä mietteet johtuivat siitä, että nyt pääsin viimeistä kertaa osallistumaan. Olli menee syksyllä Raumanmeren yläasteelle, eikä siellä enää ole mummuja mukana. Nyyh.

Koulu on tämän näköinen. Otin kuvan netistä, kun en viitsinyt ottaa kameraa mukaan. Siellä on niin hankala ottaa kuvia, kun on väkeä niin paljon.

Pyynp%C3%A4%C3%A4n%20koulu-normal.jpg

Täytyy sanoa, että kyllä se Suvivirsi on joka tuo oikean kesätunnelman. Oli jotenkin niin haikea olo, kun tämä on nyt sitten viimeinen kerta, kun minä sitä koulussa kuulen.. Pyynpäässäkin lauletaan se aina oikein komeasti. Ja hyvä, että lauletaan, kyllä se suomalaisiin perinteihin kuuluu.