Eilen oli Lempäälässä hamsu-näyttely, tai olihan siellä kaikenlaisia jyrsijöitä, mutta Henni oli mukana kolmen hamsun kanssa. Marketta kävi sinä aikana sitten Tamperella. Minä lähdin mukaan ja sitten Ollikin innostui, kun  kuuli, että Idea-Parkissa on joku hirveän suuri kalastuskauppa. En nyt kirjoita sen enempää näistä kilpailutuloksista, kun aina sekoilen niissä, mutta molemmat Hennin molemmat veteraani-mummut sijoittui hirveän hyvin. Tuli pokaali ja ruusukkeita taisi tulla kymmenkunta.

Tampereella Marketta kävi jostain kirjakaupasta ostamalla Hennille muutaman koulukirjan ja muutamassa kaupassa poikkesimme siellä. Sitten menimme johonkin Prismaan. Söimme siellä ja ja siellä oli sellainen kauppa kuin Punnitse ja säästä. Se oli oikein mummun toiveiden täyttymys. Siellä oli herkkuja jos jonkinlaisia. Kaikelaisia kuivattuja hedelmia eri muidoissa ja erilaisilla suklailla päällystettyinä. Oli mustikkajugurttirusinoita ja vaikka mitä. Minäkin keräsin neljään pussiin, siis eri hintaisia eri pusseihin. Ja niistä tuli yhteensä painoa vähän yli 2 kiloa. Siis pelkkiä herkkuja. Nyt pitää hillitä itseään, ettei maistele liikaa, kun siinä on niin monenlaisia eikä yhtään tiedä kaikkien makua.

Sieltä menimme Idea-Parkiin. Siellä oli monenlaista katseltavaa ja sieltä löytyi Ollin toiveiden täyttymys. Se suuri kalastuskauppa. Minäkin, joka en ole koskaan kalastanut sain oikein ennätysvonkaleen.

IMG_1116-normal.jpg

Olli katseli vaikka kuinka kaikkia tälläisiä hullumaisia juttuja

IMG_1122-normal.jpg

ja kyllähän niitä riitti vaikka kuinka paljon

IMG_1123-normal.jpg

Minä ajattelin, että parasta käyttää tämä aika hyödyllisesti

IMG_1125-normal.jpg

Sitten viivyimme vielä hamsunäyttelypaikalla vaikka kuinka kauan . Aamulla olimme lähteneet kotoa seitsemän aikoihin ja illalla olimme kotona vasta yhdeksän aikaan. Kyllä uni maittoi. Olli jäikin yöksi minun  kaverikseni.