Tänään oli Marketalla työpäivä. Menin aamulla heille.  Elisa ja Henni lähtivät minun luokseni siivoamaan. He tamppasivat kaikki matot ulkona ja imuroivat ja pesivät lattiat. Ollilla oli jääkiekkoharjoitukst. Minä jäin Inkan ja Liisa kanssa heille.  Marketta oli aamulla laittanut lohen uuniin ja perunat valmiiksi kattilaan. Laitoin vain hellan päälle ja otin valmiin lohen uunista ja niin oli ruoka valmiina meille. Olli tuli ensin takaisin ja aika pian sen jälkeen tulivat Elisa ja Henni. Ennenkuin olimme ehtineet syödä niin  Sylvi-mummu soitti minulle, että hän tulee tiistaina ja on loppuviikon, jos sopii. No tietenkin se sopii. Kerrankin tulee silloin vieras, kun on siivottu, eikä aina silloin kun on oikein sekaista.

Syönnin jälkeen lähdimme Hennin ja Ollin kanssa Prismaan. Siellä mm. otettin valokuvia kahden Lukon pelaajan kanssa ja kuvan sai itselleen heidän nimikirjoituksella varustettuna. Silloin  nämä pelaajat olivat Patrik Nevalainen (33) ja Jakub Petruzalek (88). Nevalainen on puolustaja ja syntynyt 27.1.1987 Umeåssa Ruotsiaa ja Petruzalek on  syntynyt 24.4.1985 Litinovissa Tsekissä ja hän on hyökkääjä. Aamupäivällä en tiennyt vielä edes heidän nimisiään pelaajia.

Iltapäivällä tulivat vielä kylään Juha ja Sylvi (naapuri). Minulla on siis kaksi Sylvi nimistä ystävää, toinen asuu naapurissa ja toinen on Elisan,Hennin ja Ollin mummu.

Tänään oli oikein kaunis aurinkoinen päivä, eikä tuullutkaan paljon, oikein hieno syyspäivä.