Eilen oli kiva päivä, kun Inka oli minun kanssani. Kävimme yhdessä lenkillä ja sitten katselimme televisiota. Minä istuin keinutuolissa ja Inka minun sylissäni aivankuin pieni lapsi. Sitten makailimme vierekkäin, kun minä luin kirjaa.

Tänään oli taas CC. Vein taas parikymmentä peitonlappua. Olimme taas eri huoneessa, kun joku muu porukka oli viimekertaisessa paikassa. Olemme jo kolmannessa paikassa tässä samassa talossa ja sitä ennen olemme olleet jo kahdessa paikassa toisessa talossa. Tänä syksynä olemme olleet oikein heittopussin asemassa, saa nähdä mistä löydämme ensi kerralla itsemme. Oli meillä siellä aika hauskaakin. Siellä on oikein hieno vanha ja koristeelinen ruokasalin kalusto, oikein koristeelinen ja tuoleissa on korkeat selkänojat ja käsinojat. Me istuimme Tuulan kanssa pöydän toisessa päässä ja kudoimme. Joku sanoi, että me olemme kuin kuninkaalliset. Niinpä me sitten olimme "kuninkaalliset kutojat".

Tässä on Seurakuntatalo, jossa Café Caritas toimii

Tänään alkoi myös lähimmäispalvelu. Tämä ensimmäinen kokoontuminen oli Kesäkodilla. Meillä oli oikein mukava ilta. Meitä on tosi kiva porukka ja oikein hyvä henki on aina kokoontumisissamme. Sieltä tulee kotiin aina niin virkistyneenä ja hyvällä mielellä.

Tämä on Kesäkoti. Se sijaitsee meren rannalla. Siellä on myös sauna.