Nyt on sitten koulut alkaneet. On se kumma kuinka pieniä nämä koulunsa alkavat ovat. Muistan kuinka iso itse olin silloin. En siis kooltani ole koskaan ollut iso, mutta ajatukset oli ihan aikuisen. Olin silloin kesällä opetellut pyörällä ajamaan (siis ihan aikuisten pyörä). Seisomalla poljin niin kyllä kädet sarviin ulettui. Niin silloin ajoi kaikki muutkin, eikä meille mitään suurempia vahinkoja tullut.

Eipä silti, jos on koululaiset muuttunut pieniksi niin on ne muutkin muuttuneet. Silloin vanhaan hyvään aikaan oli kaikki kaupantädit ja sedätkin vanhoja ihmisiä, lääkäreistä puhumattakaan. Nyt nekin kaikki on ihan "mukulia". Oi, voi sentään tätä maailman menoa.

Eilen kun menin kauppaan niin ei satanut. Sinä aikana kun olin  kaupassa (ostin yhden suklaalevyn lähimmästä kaupasta) alkoi rankkasade. En siis viipynyt kauaa sisällä. Mutta kun tulin ulos niin katu oli kuin pieni joki ja vaikka tulin yli risteyksestä ja sitten pihan poikki niin olin ihan litimärkä ja sukat tietysti tihkui vettä. Kaikki vaattet jouduin vaihtamaan.

Koko viikko on ollut sateista (vaikka välillä on aurinkokin paistanut).Laitan tähän nyt yhden vanhan kuvan muistuttamaan meitä siitä, että ei enää tule vedenpaisumusta.

24.1.2011-normal.jpg

Nytkin on ulkona sennäköistä, että pian tulee oikein rankkasade. Minunkin pitää lähteä vähän ulos. saa nähdä kastunko. Keitän kuitenkin vielä ennen kahvia ja syön sen kanssa omenapiirakan. Nam-nam.

Hyvää päivää kaikille!