Aamupäivällä minulla oli aika diabeteshoitajalle. Kaikki oli ihan OK. Samalla palautin sauvat välinelainaamoon. Kuljen siis ilman niitä, mutta kuitenkin vielä sandaalit jalassa, ei sovi vielä kunnon kengät. Ihan hyvä näin. Tein matkan pyörällä ja menin sieltä Pyynpäähän. Otin siellä päiväunet Inkan kanssa ja söin ja tulin illalla kotiin.

Minulla oli mukana kirja, jota luin siellä ja sitten oli käsityö. Se pusero, jota rupesin kutomaan. Kun sain etukappaleen valmiiksi ja mitattiin niin kaula-aukko oli aloitettu liian ylhäältä. Niinpä riistin vähän alemmaksi ja kudoin uudet kavennukset. En ollut kuitenkaan vieläkään tyytyväinen siihen. En ensin olisi viitsinyt riistää, mutta muistin kuinka äitini sanoi, ettei huonoa työtä kannata tehdä, se harmittaa sitten koko ajan. Niinpä olen tänään riistänyt taas. Aloitin kavennukset samasta kohdasta mutta en niin jyrkästi. Sain jo toisen puolen valmiiksi ja nyt se näyttää hyvältä.

Eilen aamulla näin parvekkeelta kuumailmapallon.

IMG_1136-normal.jpg

Nyt on ollut oikein aurinkoisia päiviä. Tänään oli ensimmäinen kerta tuon varpaan murtumisen jälkeen, kun uskaltauduin pyörällä liikkeelle. En ole muutenkaan paljon pyörällä ajanut. Kyllä se niin hyvin sujui, että voin lähteä uudestaankin, jos menen hiukan kauemmeksi, kun en ole nyt paljon kävellytkään, niin sekään ei mitään hyvin suju, vaan väsyn kovin. Nyt pitäisi sitten saada kunto nousemaan.