Nyt paistaa taas aurinko, mutta eilen satoi ja ukkostikin. Olin eilen päivänokosilla, kun heräsin jyrinään. Otin tuosta pistorasiasta, jossa on tietokonejutut kaikki johdot irti. Viime syksynä ukkonen rikkoi minun modeemini. Nyt sitten illalla kun laitoin ne takaisin niin huomasin, että jatkojohto ei toiminut. Se on sellainen jossa on kytkin, että saa virran pois ja takaisin siitä. Kokeilin tavallista jatkojohtoa ja sillä toimi, että kyllä ukkonen oli rikkonut johdon, ei siihen muuta selitystä ole. Pitää käydä ostamassa tänään uusi, kun en viitsi pöydän alle kontata, enkä pidä koko aikaa tieokonetta sähkön päässä. Viitsimisen syytä on  tietenkin oma kankeuteni, taitaisi olla hyvää voimistelua, mutten kuitenkaan viitsi.

Komeroita siivotessa tuli taas esille sellainen villatakki, jota en muistanutkaan. Se on itsekutomani ja ollut siellä komeron takapinossa aika kauan. En ole varma onko ollut joskus kuvaa siitä, mutta kun vuodatuksesta hävisi silloin kuvia niin laitan nyt sitten uuden kuvan.

IMG_0993-normal.jpg

Nyt on niin kaunis ilma, että lähden kauppaan sauvoineni. Eilen en kävellyt oikeastaan yhtään, nyt täytyy korjata asiaa. Lyhyiksi kävelyt nyt sauvojen kanssa jää, mutta on varmaan parempi kun hiukan tekee pieniä kävelyjä.