Tänään olen ollut kevätretkellä. Meitä oli linja-auto täynnä. Matkakohteet olivat Rymättylä ja Naantali. Lähdimme reissuun aamulla yhdeksän aikaan. Naantalissa joimme Rantakahvilassa aamukahvit vielä vähän lämpimien pullien kanssa. Maistui oikein hyvältä. Senjälkeen menimme Rymättylän kirkkoon, jossa Taneli-pappimme piti meille messun. Siellä oli oikein kaunis, vanha, pieni kivikirkko.

Senjälkeen menimme sitten Herran kukkaroon syömään. Tämä on Pentti-Oskari Kankaan aika erikoinen yritys.

Siellä oli tälläinen kerrostalo linnuillekin.

Tänään oli varmaan kevään lämpimin päivä ja se oli meille tosi kiva juttu. Me nimittäin söimme ulkona laiturilla. Siellä oli monta isoa pöytää ja penkkejä. Katto oli kyllä päällä muttei seiniä. Ensin meille tarjottiin lämmin tervatoti. Se oli minun mielestäni pahaa, enkä juonut sitä, vähän vaan maistoin senjälkeen kun olin ensin sitä haistellut. Tyyliin sopivasti meillä oli ruokana oikein herkullista savulohikeittoa ja saaristolaisleipää. Leivän päälle oli mahdollisuus ottaa tyrnivoita. En ole ennen syönytkään enkä edes kuullut sellaisesta, mutta ihan hyvää se oli. Jälkiruuaksi oli pannaria mansikkahillon kera sekä kahvia.

Rymättylän ja Naantalin välillä on pari oikein isoa siltaa ja otin toisesta kuvan, kun oli niin mukava nimi sillalla.

Tämä on otettu autossa sillalta. Oli hienot näkymät.

Naantalissa meillä oli vielä oppaan kanssa kierros Kultarannassa. Onneksi meillä oli hyvä opas, kun ei vielä mitään kukkia kukkinut, eikä yksivuotisia ollut vielä istutettukaan. Eikä Lennukaan ollut vielä päässyt sinne.

Mukava päivä oli, mutta olin ihan rättipoikkiväsynyt kun pääsin kotiin.