Viikko alkoi taas sateisesti. Aamupäivällä satoi, välillä ihan kaatamalla. Onneksi vähän ennen kahtatoista tuli pieni tauko, joten pääsin kuivana Café Caritakseen. Siellä olikin oikein mukavaa. Tarjoilukin oli tavallista parempaa, oli pullaa, 2 sorttia pikkuleipiä ja erittäin hyvää täytekakkua. Tämä oli nyt kevään viimeinen kerta niin varmaan kahvinkeittäjät sentakia laittoivat parastaan. Kahden viikon päästä menemme sitten vielä Lomakodille. Siellä on sitten halukkaille sauna ja uiminen ja kaikille oikein ruokaa. Meille on kirkon pihalta järjestetty autokyytikin sinne.

Sinä aikana kun olin siellä oli posti jaettu ja sain nyt ensimmäisen numeron äitienpäivälahjastani eli ristikkolehden. Kyllä nyt taas kelpaa.

Kävin äsken vielä kaupassa ostamassa jotain pientä jääkaappiini. Marketta soittti juuri kun tulin Prisman ovesta ulos ja kysyi olenko kotona. Hän lähti juuri töistä ja oli lainannut minulle pari kirjaa ja olisi tuonut ne minulle. Me sovimme mitä kautta kuljemme niin näemme toisemme ja sain kirjat.