Eilen huomasin lakanaa vaihtaessani, että patjastani oli pari jousta katkennut. Kyllä se on pehmeämmäksi tullut ja muutaman kerran terävästi paukahtanut, mutta en ole mitään tuntenut, kun on petauspatja päällä, eikä se maatessa tuntunut, mutta poikki oli mennyt. Tänään oli Asko auki ja sain Marketan kanssani kauppaan. No, olihan siellä hyvä patja, maksoikin melkein 400,- (nyt sai kuitenkin kupongilla alennusta 25%). Myyjä komensi minut koemakaamaankin sen ja hyvältä tuntui. Luulin jo, että ensi yönä nukun uudella patjalla, mutta mitä vielä. Ei se nykyään niin käy. Patjoja ei ole varastossa, vaan ostaessa se tilataan ja minunkin patjani pitäisi tulla torstaina tai perjantaina.
Huomenna on syksyn ensimmäinen lähimmäispalvelutapaaminen. Menemme porukalla Lappiin, lähdemme jo puoli kymmeneltä. Meillä on yhteiskuljetus ja lappilaiset tulevat omilla kyyteillään. Siellä on oikein ruokakin.
Toivottavasti ilma on huomenna hyvä. Tänään on ollut monenlaista. Aamulla ensin satoi, sitten paistoi aurinko oikein kauniisti ja nyt taas sataa.