Tiistai-iltana oli Ollin koulussa kevätjuhla, jossa minäkin olin. Siellä laulettiin lopuksi suvivirsi, että on sitten kesä oikeasti alkanut. Koulu jatkui kuitenkin tämän viikon ja tänään vasta todistukset annettiin. Hennillä oli tänään kevätjuha ja todistuksen saanti, hän on yläasteella. Elisa on lukiossa ja siellä on jotain jaksoja ja niiden lopussa kokeita joka päivä ja sitten sen jakson todistus. He ovat siis kaikki eri koulussa ja kaikissa on omat systeeminsä.

Huomenna Henni ja Marketta lähtevät aamulla aikaisin Turkuun (tai johonkin Turun lähelle). Maisa ja Roope menevät näyttelyyn. Pidetään peukkuja. Minä olen Ollin kanssa, paitsi että hänkin lähtee iltapäivällä Turkuun. Heidän jalkapalloporukkansa lähtee sinne katsomaan jotain peliä. Senjälkeen minä taidan Inkan kanssa lähteä kotiin. Meillä on siinä sitten kävelylenkki. Liisa saa mennä Elisa kanssa oikein kunnon lenkille. Liisa kaipaa enemmän ja lujempaa liikuntaa kuin Inka.

Ensi maanantaina on CC "päättäjäiset" Lomakodilla. Illalla olisi vielä Yhteisvastuukeräyslaisten ilta siellä, mutta voi olla etten jaksaa toista kertaa lähteä.