Torstaina oli hoito. Se alkoi kahdeksalta ja kesti puoli kolmeen saakka. Aika pitkä tiputusaika ja oli niin väkevää lääkettä, että nukuin melkein puolet loppuajasta. Sitten vajaa tunnin matka kotiin ja taas nukkumaan. Kahden viikon päästä pitäisi sitten tukan lähteä pois.

Perjantai oli huonompi päivä, vaikka olikin paljon hyviä lääkkeitä, mutta oli takapakkia parantumiseen ja väsytti kovin. Illalla Marketta haki minut heille. Muut lähti katsomaan Lukko- Ilves peliä. Minä siellä makailin ja rapsuttelin Inkaa ja Liisaa molempia. Heillä on aina niin hauskaa, kun näkevät minut. Nytkin olivat koko ajan minun vieressäni ja ja jos lähdin liikkeelle niin heti perässä tulivat.

Tänään on ollut vähän parempi olo, josta varmaan kiittäminen sopivia lääkkeitä. Olen tehnyt  pari pientä kävelylenkkiäkin ulkona, ihan vaan omassa korttelissa. Nyt pitäisi varmaan mennä syömään jotain ja ottaa samalla yksi lääke.

Marketta ja tytöt ovat tänään Tampereella. Elisa on Liisan kanssa agilitin SM-kilpailuissa. Liisa tuli pienten koirien sarjassa toiseksi ja pääsi finaaliin. Kuinkahan siellä käy?