Tiistaina pudotettiin minulle se parvekelappu, jossa sanottiin, että miehet tulevat keskiviikkona minun luokseni ja varataan kaksi päivää korjaukseen, ensimmäisenä vaihtavat ikkunat ja toisena laittavat sitten ulkopuolelle listat. Eli keskiviikko ja torstai ja sitten on  kunnossa heidän tiedotteensa mukaan.

Marketalla oli tänään sopivasti vapaapäivä ja aamupäivällä tulimme minä tavaroineni ja Marketta siivoamaan. Mutta EI OLLEET IKKUNAT VIELÄKÄÄN VALMIINA. Miehet olivat pari kerrosta alempana laittamassa ja parvekkeen kautta saimme kysyttyä koska he laittavat minun ikkunat kuntoon ja kuulemma ensi maanantaina.

Kyllä Marketta päivän on täällä siivonnut ja olivat Olli ja Elisakin tunnin verran. Pölyä on joka puolella paljon ja pieniä puuunpaloja lattialla jonkin verran. Ei kuitenkaan huoneita valmiiksi saanut, kun ei vielä voi ikkunoiden eteenkään nostaa mitään. Senverran on siirretty, että kotiin jäin. Telkkariakin voin katsoa ja tietsikalla olla. Petille pääsen ja keittiössä tulen toimeen. Suihkussakin äsken kävin.