Katselen aina toisten blogeista herkullisia ruoka-annoksia ja ajattelen, että minäkin voisin joskus laittaa jonkun ruokakuvan. En itse kovin paljon nykyisin laita ruokaa, kun olen aina sopivasti ruoka-aikaan kylässä. Noin niinkuin leikkisästi sanottu. Oikeasti olen hyvin usein päivällä Marketan luona silloin. Käytän koirat ulkona ja katson, että koulusta tultuaan Ollikin syö kunnolla ja samalla syön itsekin.
Nyt rupesi yhtenä päivänä tekemään mieleni raparperisoppaa. Minulla on pakkasessa raparperia ja niinpä sitten tuumasta toimeen ja samalla muistin, että siellä on myös pari vuotta vanhoja omenanpaloja. Mietin, että sopivatkohan ne yhteen ja kokeilin. Siitä tulikin tosi hyvää. Ei ollut niin hapantakaan kuin pelkästä raparperista. Tykkään sellaisesta joka on kiisselin ja keiton välimuoto ja suurustaminenkin onnistui täydellisesti. Sitten laitan tietysti syödessäni siihen joukkoon maitoa.
Olen nyt parina päivänä syönyt sitä ja toiseksi viimeisen lautasellisen syötyäni huomasin, että olisin voinut ottaa valokuvan. Ja nyt sitten on kuvattu viimeinen lautasellinen, joka on nyt jo syöty ja hyvältä maistui.