Eilinen päivä oli taas oikein ohjelmaa täynnä. Meillä alkoi puolenpäivän aikaa Lomakodilla CC:n virkistyspäivä. Ensin oli alhuhartaus sitten söimme. Senjälkeen menimme pihalle ja siellä oli monenlaista hauskaa ohjelmaa. Oli askarteluakin. Se oli niin helppo, ettei helpompi enää voi olla. Ensin saimme ottaa valkoisen kiven ja sitten jaettiin leppäkerttu jokaiselle. Vaikea varmaan keksiä, mutta se liimattiin sitten kivelle istumaan. Ihan kivan näköinen siitä tuli

IMG_0882-normal.jpg

Saimme myös tuollaisen heijastinpussin. Siinä on kaksi, jotka voi pitää selaisina tai sitten voi koota yhdeksi näyttävämmäksi. Syksyllä sitten ovat tarpeen.

Sitten tietenkin joimme kahvit mustikkapiirakan kanssa. Halukkaat saivat mennä saunaan ja uimaan. Oli siellä muutama rohkea. Muut istuskelimme ja juttelimme. Ja sitten tietysti lopuksi käristettin makkaraa. Olin lopenväsynyt kun tulin sieltä kotiin. Meille oli autokyyti järjestetty sinne ja takaisin.

Ajattelin, että huilaan ensin ja sitten lähden Pyynpäähän, kun oli koulun kevätjuhla illalla. Sattui niin mukavasti, että heti minun perässäni tuli Elisa imuroimaan ja hän oli autolla, joten sain kyydin sinnekin. Sinä aikana, kun Elisa imuroi minä vaihdoin vaatteet ja sitten mentiin. Otin Pyynpäässä oikein  nokoset Inka vieressäni.

Juhla oli taas oikein mukava ja juhlallinen. Se loppuu aina suvivirteen ja siinä tulee sellainen kesän tuntu mieleenkin.

Ilmakin jatkuu kauniin aurinkoisena ja linnut laulaa ja kukat puhkeavat kukkaan todella vauhdikkaasti. Illalla näyttää ihan erilaiselta kuin aamulla.

Nyt olen kuitenkin vielä aamullakin väsynyt, joten on ihan hyvä kun ei nyt ole tiedossakaan mitään menoa. Saa oikein kunnolla huilata, vanha ihminen.