Oli aika vilkas viikonloppu. Perjantaina olin Porissa. Aamupäivällä olin Aimon ja Kertun luona kylässä. Sitten katselin Marketan ja Hennin kanssa vielä kaksi Ollin jalis-peliä. Lauantaina olimme taas Porissa. Silloin Ollilla oli kaksi peliä. Sunnuntaina oli vielä yksi peli ja lopputulos oli turnauksen neljäs sija. Olimme Marketan kanssa kahdestaan katsomassa. Henni lähti sunnuntaina Vilman kanssa Särkänniemeen.

Elisa oli töissä eilen. Illalla menimme Marketta, Elisa ja minä Unajan kesäteatteriin katsomaan Tähdet, tähdet. Se kertoi Rauli Badding Somerjoen elämästä. Oli siis erittäin musiikkipitoinen. Se oli aika pitkä, kesti 2 tuntia + väliaika, alkoi seitsemältä ja  puoli kymmenen kun loppui. Onneksi minulla oli villatakki ja takki mukana. Molemmat tuli illan mittaan lisättyä päälleni, kun ilma viileni.

Tänään Ollilla alkoi kiekkokoulu. Siellä he saavat nyt ensi tutustumisen uuteen valmentajaansa. Heille tulee valmentajaksi Charlotta, josta tuli viime viikolla pitsimissin toinen perintöprinsessa. Pojat ovat harmissaan asiasta, mutta isät taitavat olla ensi talvena innolla mukana. Uskon kuitenkin, että hän on oikein  pätevä ja reilu, että taitavat pojatkin muuttaa mielensä talven aikana.