Olli lähti jo eilen aamulla Tampereelle pelireissulle ja tulee kotiin vasta huomen iltana. Marketta ja Henni lähtivät tänään myös Tampereelle. Heillä oli tarkoitus katsoa aamulla Ollin peli ja sitten soppailla. Minä lähdin myös mukaan. Siellä olikin oikein hieno kesäinen ilma. Elisa oli tänään pitkän päivän töissä niin me otimme myös koirat mukaan. Yhdeksältä alkoi peli ja me ehdimme siksi sinne. Henni kyllä heräsi vasta vähän ennen Tamperetta ja söi aamupalaeväänsä autossa. Pelin katsominen onnistui hyvin koirien kanssa. Tämän pelin pojat hävisivät, mutta eilen olivat pari voittaneet. Ainoa haitta oli, että hyttysiä oli valtavasti ja ne tykkää kaikki minusta. Nytkin nilkat syhyy kauheasti.

Sitten menimme Ideaparkiin. En ole siellä ennen käynytkään, muttei se nyt mikään ihmeellinen ollut. Siellä Inka ja Liisa olivat koiraparkissa. He pääsevät aina samaan koppiin. On sitten seuraa toisistaan. Prismassa söimme ja Tampereen keskustassa tytöt vielä soppailivat. Minä en ostanut mitään reissulla. Ajoimme vielä niiden yliopistorakennusten ohi missä Marketta opiskeli. Ajoimme myös hänen silloisen asuntonsa ohi.

Kyllä lokinpoikaset vielä kaikki kolme ovat tallessa. Eilen oli hassun näköistä, kun yksi yritti lähteä lentämään. Hyvä jos sentin nousi ja heti takaisin katolle, mutta pienet siiventyngät heilui kovasti.