Unohdin syksyllä viedä kaktukseni parvekkeelle ja luulin jo ettei se kuki ollenkaan. Se on aina kukkinut heti, kun olen sen tuonut sisään. Yleensähän niitä yöpakkasia tulee jo ainakin marraskuussa ja niinpä se on kukkinut suurinpiirtein adventista jouluun ja tosi paljon. Nyt se ilokseni alkoi kukkia joulun jälkeen ja nyt vasta alkavat lakastua. Ei kukkia niin paljon tullut kuin yleensä, mutta ihan kivasti ovat piristäneet talvea.

IMG_1370-normal.jpg

Tiistaina sain toisen tiputuksen ja olen ollut hirveän väsynyt, mutta pahaa oloa on ollut vähemmän kuin ennen. Ilmeisesti tämä uusi pahoinvointilääke sopii minulle. Saan sen Porissa tiputuksen yhteydessä ja sen vaikutus kestää viisi päivää. Kun viime kerrallakin sen aikan en ollut niin kipeä kuin sitten sen jälkeen. Nyt minulle annettiin tabletti mukaan kotiin, että saan ottaa ensi maanantaina, kun tämän vaikutus lakkaa.

Aamulla oli pakkasta 20 astetta. Nyt on 17 astetta. Tuntuu se tosi kylmältä. Ajattelin kuitenkin tänään mennä sen verran ulos, että korttelin kierrän. Saa nyt sitten nähdä.