Viime yönä oli sitten oikein myrskyjen myrsky. Kuului sisällekin niin, että useamman kerran oikein herättikin ja sitten piti jonkin aikaa hereillä. 

Tänään on ollut aika kiva ilma, ainakin sen öisen jälkeen. Minäkin olen käynyt Pyynpäässä ja siellä on jo joulupipareita leivottu. Ja tietenkin piparkakkutalo, jonka he joka vuosi myös tekevät. Tänä vuonna se on tälläinen

IMG_6269-normal.jpg

Päiväkahvit maistui oikein hyvältä piparien kanssa. Sitä ennen olin jo syönyt siellä perunoita ja makkarapihvejä. Se on kumma, kun siellä maistuu ruoka paremmalta kuin kotona.

Illalla oli ilotulitus, kun oli Vanhan Rauman kauppiaiden jouluavaus ja viikonloppuna on joulumarkkinat. En meinaa niihin kuitenkaan osallistua. Sunnuntaina aion käydä laulamassa kauneimpia joululauluja kirkossa. Jos sieltä saisi vähän joulutunnelmaakin itselleen. Joulukortit vein tiistaina laatikkoon ja eilen yhden unohtuneen. Kotona en kovin paljon laita joulukoristeita esille, kun olen aika väsynyt. Ja kun ne täytyy sitten poiskin korjata joulun jälkeen.