Keksin hyvän syyn aamulenkilleni. Lähdin Prismaan ostamaan kahvini kanssa voipullan.   Voipulla on minun herkkuani ja niitä ole ollut pitkään aikaan, kun on ollut joulutorttuja ja voisilmäpullia ja kaikkia muita. Nyt on viikon verran ollut taas. Niinpä sitten kävelin kauppaan ja huomasin, että ei ollutkaan tänään. Voi,voi mikä pettymys.

Ostin kuitenkin pienen juustonpalan ja kaksi kuningatartorttua. En voi vielä enempää kantaakaan, kun aristelen vielä hiukan sitä leikkaushaavaa. Tänään on ollut ensimmäisen kerran selkäreppu selässäni leikkauksen jälkeen. Maistui se kuningatastorttukin ihan hyvältä ja tuli lenkki tehtyä.  

Keksin taas huomenna jonkin kivan syyn lähteä lenkille.   Saan sitten kuntoni paremmaksi, kun yritän lenkkeillä pari kolme kertaa päivässä, kun en jaksa tehdä pitkiä lenkkejä. 

Illalla oli niin mukavaa, kun Aili soitti ja saimme taas jutella kuulumisiamme. Hän kuuli mitä minulle kuuluu ja minä kuulin hänen juttujaan, kun hän on käynyt myös tutkimuksilla, kun hänen lonkkansa ovat taas ruvenneet vaivaamaan.