Tänään oli taas kaupungin järjestämä kiertoalelu. Nyt se suuntautui entiselle maalaiskunnan alueelle. Maalaiskunta on liitetty kaupunkiin 1993. Se alue on oppaan sanojen mukaan kuin reikäleipä kaupungin ympärillä. Me ajelimme kuitenkin  koko vain eteläpuolella. Siellä oli niin paljon katsottavaa, että parituntinen hurahti nopeasti. Ajoimme oikein pieniä kyläteitäkin pitkin. Kuskilla oli kova urakka. Opas selitti koko ajan näistä vanhoista paikoista, kun  täällä on ollut asutusta jo paljon, paljon ennenkuin kaupunki perustettiin.

Hän kertoi myös laajemminkin esim. 1600- ja 1700-luvun verotuksista. Silloin maksettiin veroa ikkunoista ja peileistäkin. Jos jossain museossa näkee tälläisen vanhan ison peilin, joka on kahdesta osasta niin se on sen takia, että vero oli halvempi kuin olisi ollut isommasta ja kun ne olivat yhdessä niin oli kokovartalopeili. Nytkin purnataan kaikista uusista veroista, mutta on sitä ennenkin osattu ja on osattu kiertääkin näitä veroja.

On ihan kiva juttu, kun kaupunki on keksinyt tälläiset kiertoajelut meidän iloksemme. On täällä joka päivä ollut monenlaista ohjelmaa, mutten minä ole sen enempää niihin sitten osallistunut (paitsi se kaffeholan).