Tänään taas vähän tökkii. Huomasin aamulla, että oli jäänyt eilen lääkkeet ottamatta. Se sitten varmaan lisäsi sitä pahaa oloani ja väsymystäkin.

Sitten lähdin innolla muistikouluun. Olin ihan hyvissä ajoin ja ovi oli vielä lukossa. Odottelin siinä ja ihmettelin, kun ei ketään tule. Sitten kun kello oli hiukan yli yhden niin ajattelin, että onkohan peruutettu. Viime kerralla, kun se peruttiin niin puolitoistatuntia ennen tuli tekstiviesti asiasta. kaivoin kännykän ja katsoin, ei ollut tullut mitään. Tulin kotiin ja soitin Kansalaisopistoon kysyäkseni peruutuksesta. Sieltä oli varttia yli yksitoista lähetetty kaikille tekstarit, en tiedä mihin minun oli mennyt. Tarkistimme numeron ja se oli oikea.

Kirja-askartelu meni sitten ihan nappiin. Ensin joimme kahvit ja opettaja selitti yleisesti asiaa ja hänellä oli mukana valmiita ja keskeneräisiä töitä, joita saimme katsoa. Sitten teimme kaikki kukkasen ja senjälkeen taittelimme kirjoista koristeita ja voi käyttää esim. lasku- tai korttitelineenä. Niitä oli kiva tehdä.

Kukkanen on valmis, mutta nuo toiset ovat vielä molemmista yli puolet taittelematta.

-------------------------------------

Selmalle on kasvanut patti rintaan. Tänään hänelle oli tilattu eläinlääkäri. Ei ollut mitään tehtävissä, kun Selma on jo vanhakin.

Selma 25.5.2010 - 8.3.2012